Over ons
Met onze complementaire technische & klinische vaardigheden, wetenschappelijke achtergrond en jarenlange ervaring in het bedrijfsleven, zijn wij ervan overtuigd dat B-RESONANT alle instrumenten in huis heeft voor een uitstekende resultaatgerichte service en uw afdeling naar een hoger niveau kan tillen.

Ons product
AANKOOPADVIES MEDISCHE BEELDVORMING
De aankoop van beeldvormingstoestellen is een tijdrovend proces. Bovendien vereist dit proces technische en klinische expertise en een grondig inzicht in de markt. Wij faciliteren een efficiƫnt aankoopproces en helpen bij het vinden van het systeem dat het beste bij uw behoeften past. Kwaliteit, productiviteit, integratie, comfort, visie en prijs zijn sleutelelementen in ons proces.


MRI-VEILIGHEID
Ernstige ongevallen in verband met het gebruik van MRI gebeuren nog steeds, en vaker dan je zou denken. Die ongevallen kunnen worden voorkomen door een adequate en periodieke opleiding. Onze opleidingen zijn voor iedereen toegankelijk en ons online opleidingsplatform stelt u in staat de cursus in uw eigen tempo te volgen. Bovendien maakt ons online educatieplatform follow-up en geautomatiseerde herhalingstrainingen mogelijk. Dit is onze manier om veiligheid te garanderen.

“WE RESONATE BETWEEN USERS AND A FAST-EVOLVING INDUSTRY”

-B-RESONANT-