Bracco
Bracco Imaging is een internationaal opererende organisatie, opgericht in 1927 en actief in 90 landen met als hoofdzetel Milaan. Bracco Imaging Europe B.V. maakt onderdeel uit van de Bracco Group en is een toonaangevende organisatie op het gebied van diagnostische beeldvorming. De organisatie ontwikkelt, produceert en commercialiseert diagnostische producten en oplossingen die tegemoetkomen aan behoeften in de medische beeldvorming.

Bracco Imaging beschikt over een breed portfolio contrastmiddelen, waaronder breed inzetbare jodium- en gadoliniumhoudende contrastmiddelen, echografisch contrastmiddel en radioactieve tracers voor de nucleaire geneeskunde.

Dankzij het versterkte product portfolio: van geavanceerde toedieningssystemen voor contrastmiddelen zoals de CT Exprès®, EmpowerCTA® en NEXO®, zal Bracco zich concentreren op constante innovatie van radiologische- en nucleaire beeldvorming.

Investeringen worden blijvend uitgevoerd om topkwaliteit te leveren die voldoet aan de voorwaarden voor een duurzame en milieuvriendelijke productie. R&D-activiteiten worden gestuurd vanuit de drie onderzoekscentra gelegen in het wetenschapspark Italië, Genève, Zwitserland en in de academisch stad Princeton (USA).

ACCOUNTMANAGERS:

Ilse van den Heuvel- Lorier    Tel: 06 29 18 98 83       Ilse.vandenheuvel@bracco.com 

Marco Smit                              Tel:06 29 49 63 05       Marco.Smit@bracco.com

Wouter van der Sijden           Tel: +31 6 25 57 28 06   wouter.vandersijden@bracco.com

“Ons uiteindelijk doel is het leven van patiënten te verbeteren door voortgezette opleiding in de diagnostische beeldvorming”

-BRACCO-