Over Cablon Medical

Cablon Medical is een leverancier van een kwalitatief hoogwaardig assortiment aan producten en diensten op het gebied van farmacie, radiotherapie en radiologie. Het assortiment van radiologie bestaat uit (echo) fantomen, UltraiQ echokwalitetscontrole en een uitgebreid assortiment aan stralingsbeschermende kleding en accessoires. Het assortiment van radiotherapie bestaat uit CNERGY, patiëntfixatie, LAP Lasersystemen, LAP QA Adaptiiv 3D printing en Ariane Medical X-ray Brachytherapy. We vertellen u er graag meer over. Bezoek onze stand of neem contact met ons op.


Producten Radiologie

  • UltraiQ – UltraiQ is een uniek softwarepakket voor het doen van kwaliteitscontroles op echo toestellen voor gebruikers die in korte tijd een reeks kwaliteitscontroles willen uitvoeren.
  • Scanflex – De stralingsbeschermende kleding van Cablon Medical is van het merk Scanflex en is gemaakt van een kwalitatief hoogwaardig Bi-Layer materiaal. Dit materiaal is lichtgewicht en flexibel.
  • OpenCeiling – OpenCeiling™ is een fotografische illusie dat zowel aan de wand als aan het plafond kan worden bevestigd. Door hoge-resolutie foto’s te combineren met LED daglicht-verlichting kan in elke ruimte het prettige ‘buitengevoel’ naar binnen gehaald worden.

Deze producten worden tijdens het Future of Medical Imaging and Radiotherapy Congres tentoongesteld. Meer weten over Cablon Medical en de producten? Bezoek dan onze stand, we vertellen u er graag meer over.

Producten Radiotherapie

  • CNERGY – CNERGY helpt ziekenhuizen om patiënten een veilige, nauwkeurige en efficiënte behandeling te geven. Het biedt een compleet treatment verification system, met inbegrip van patiëntidentificatie, imaging, uitgebreide mogelijkheden voor patiëntpostionering, dosischeck en de nauwkeurige correctie verificatie bij radiotherapiebehandelingen. Eén van de vele voordelen van CNERGY is dat het menselijke fouten tot een minimum beperkt.
  • CIVCO/Qfix patiëntenfixatie – CIVCO/Qfix is een vooraanstaande leverancier van radiotherapie hulpmiddelen en -accessoires. Het uitgebreide assortiment aan positionerings- en patiëntfixatie-artikelen is modulair en zeer gebruiksvriendelijk.

Meer weten over Cablon Medical en de producten? Bezoek dan onze stand, we vertellen u er graag meer over.

“een kwalitatief hoogwaardig assortiment aan producten en diensten op het gebied van farmacie, radiotherapie en radiologie”

-CABLON MEDICAL-