Master Medical Imaging / Radiation Oncology

Bent u op zoek naar een uitdaging en heeft u behoefte om uw carrière in de medische beeldvorming of radiotherapie een boost te geven? Overweeg dan de master opleiding Medical Imaging / Radiation Oncology (MIRO), die u opleidt tot advanced practitioner.

De MIRO-masteropleiding is bedoeld voor hbo-opgeleide (para)medici die werkzaam zijn in de medische beeldvorming en/of radiotherapie. Deze 90 EC masteropleiding geeft studenten 30 EC aan ruimte voor vakinhoudelijke verdieping die de student kan gebruiken om zijn opleiding toe tespitsen op zijn eigen persoonlijke wensen om zich te profileren.

Naast dit vrije keuze deel kent de opleiding drie verplichte onderdelen, waarbij studenten onder andere kennis en vaardigheden op het gebied van praktijkgericht onderzoek vergroten, leren over de juridische, ethische, filosofische en sociale achtergronden en internationale context van de medische beeldvorming en radiotherapie, en leren hoe ze als master veranderingen vormgeven en begeleiden in hun werkomgeving. Tot slot sluit de student de opleiding af met een 30 EC master thesis onderzoek.

De MIRO-masteropleiding biedt studenten een breed scala aan onderwerpen, waaronder onderzoeksmethodieken, statistiek, epidemiologie, recht, ethiek, filosofie, sociologie, vakspecialistische modules op het gebied van medische beeldvorming en radiotherapie, en persoonlijke en professionele ontwikkeling met betrekking tot Advanced Practitioner. De opleiding is ontworpen om de kennis en vaardigheden van studenten te vergroten, hun analytisch en kritisch reflectief vermogen te verhogen, hen te leren onderzoeksresultaten kritisch te beoordelen, analyseren en evalueren en hen te voorzien van de handvatten om toegepast wetenschappelijk onderzoek uit te voeren.

Als u op zoek bent naar een uitdagende carrière in de medische beeldvorming en radiotherapie, biedt de MIRO-masteropleiding u de mogelijkheid om uw kennis en vaardigheden naar een hoger niveau te tillen en uzelf te positioneren als een advanced practitioner binnen uw instelling. Met MIRO bent u goed voorbereid op nationale en internationale uitdagingen in dit snel veranderende vakgebied. Schrijf u nu in en bereid uzelf voor op een carrière vol succes en persoonlijke groei!


De sector heeft medisch beeldvormingsdeskundigen en bestralingsdeskundigen met een masterdiploma hard nodig

-Inholland-