Direct inschrijven voor FMIR op 4, 5 en/of 6 juni 2024 kan via deze link. Daar kun je aangeven welke dag(en) je deelneemt en welke voorkeursonderwerpen je hebt. Wij zorgen voor een uitgebreide lunch en er is de hele dag koffie, thee, frisdrank en lekkers. Ook kun je gratis parkeren en zie je op de bedrijvenmarkt de laatste technologische ontwikkelingen. De hieronder genoemde prijzen zijn inclusief belastingen.

Met korting deelnemen aan FMIR

We hebben een speciale actie welke loopt tot 1 december 2023. Om optimaal gebruik te maken van het opleidingsbudget is er de Earliest Bird actie. Schrijf je in tijdens deze actie en ontvang bijna 30% korting op de reguliere ticketprijs! En als je meerdere dagen deelneemt, ontvang je extra korting.

Leden van beroepsverenigingen en wetenschappelijke verenigingen in het werkveld van de radiologie, radiotherapie en nucleaire geneeskunde bieden wij aanvullende ledenkorting. Kies dan bij inschrijving dat je lid bent van een vereniging. We bieden deze korting omdat lid zijn van je vereniging aansluit bij onze visie; door integraal samen te werken maken we de zorg toekomstbestendig.

Wij vragen je bij de inschrijving je voorkeurssessie(s) te selecteren. Zo kunnen wij beter inschatten hoeveel deelnemers er in de zalen aanschuiven. Mocht je tijdens het congres de keuze willen wijzigen dan is dat uiteraard geen enkel probleem.

EARLIEST BIRD

Schrijf je in voor 1 december 2023

EARLY BIRD

Inschrijven van 1 december 2023 t/m 29 februari 2024

REGULIER TARIEF

Geldig vanaf 1 maart 2024 en daarna