De educatieve programma’s en de bedrijvenmarkt van de FMIR vinden plaats op 4, 5 en 6 april 2023. Op maandag 3 april zal er een programma zijn voor leidinggevenden en worden werkgroepen en ronde tafel sessies gehouden met specifieke groepen uit het werkveld.

Hieronder de verschillende pakketten waaruit je kunt kiezen voor 4, 5 en 6 april 2023. Voor managers, leidinggevenden en coördinatoren is er ook een programma op 3 april 2023. Ga direct naar de inschrijfpagina via de link hieronder en maak je keuze in dagen en je voorkeursonderwerpen.

Hieronder het overzicht van uw deelname kosten. Voor u als deelnemer verzorgen wij voor u de lunch en kunt u de gehele dag koffie, thee en frisdrank gebruiken. Ook kunt u gratis parkeren. De genoemde prijzen zijn inclusief belastingen,

Indien u meerdere aanwezig bent ontvangt u automatisch korting bij elke extra dag dat u komt. Voor leden van de beroepsvereniging NVMBR bieden wij aanvullende korting. Hieronder ziet u een overzicht met de mogelijke keuzen bij inschrijving en de bijbehorende deelname prijzen. Indien u het inschrijvingsformulier invult ziet u onderaan automatisch uw prijs op basis van de keuzes die u hebt gemaakt.

Wij vragen u bij de inschrijving uw voorkeursonderwerpen te selecteren. Dit doen wij om een beeld van uw interesses voor uw aanwezigheid te krijgen zodat wij beter kunnen inschatten hoeveel deelnemers er bij specifieke onderwerpen in de zalen aanschuiven. Mocht u tijdens het congres uw keuze willen wijzigen, dan is dat geen enkel probleem.

Prijzenoverzicht deelname FMIR