Direct inschrijven voor FMIR op 4, 5 en/of 6 juni 2024 kan via deze link. Daar kun je aangeven welke dag(en) je deelneemt en welke voorkeursonderwerpen je hebt. Wij zorgen voor een uitgebreide lunch en er is de hele dag koffie, thee, frisdrank en lekkers. Ook kun je gratis parkeren en zie je op de bedrijvenmarkt de laatste technologische ontwikkelingen. De hieronder genoemde prijzen zijn inclusief belastingen.

Met korting deelnemen aan FMIR

Leden van beroepsverenigingen en wetenschappelijke verenigingen in het werkveld van de radiologie, radiotherapie en nucleaire geneeskunde bieden wij aanvullende ledenkorting. Kies dan bij inschrijving dat je lid bent van een vereniging. We bieden deze korting omdat lid zijn van je vereniging aansluit bij onze visie; door integraal samen te werken maken we de zorg toekomstbestendig.

Wij vragen je bij de inschrijving je voorkeurssessie(s) te selecteren. Zo kunnen wij beter inschatten hoeveel deelnemers er in de zalen aanschuiven. Mocht je tijdens het congres de keuze willen wijzigen dan is dat uiteraard geen enkel probleem.