Het programma begint om 9.30 met een plenair gedeelte. Scroll naar beneden om het specifieke dagprogramma met sprekers en onderwerpen te zien. Het overzicht van alle 9 dagprogramma’s vind je hier.

De IT is voor de Radiologie, Radiotherapie en Nucleaire Geneeskunde al decennia lang belangrijk voor het leveren van de zorg, diagnostiek en behandeling naar de patiënt. De ontwikkelingen binnen dit werkveld op het gebied van de IT binnen de Imaging disciplines gaan in een sneltrein vaart. Of het nu gaat om het integreren van Beeldbewerkingssoftware, planningssoftware, het PACS of de workflow binnen het Ziekenhuis Informatie Systeem. Het voeren van een goed beheer en het omgaan met vernieuwingen naar de toekomst, het is het fundament voor een goede afdeling Radiologie, Nucleaire Geneeskunde of Radiotherapie.
De track gericht op Imaging IT is georganiseerd voor applicatiebeheerders, MBB’ers met een IT specialisatie, IT specialisten uit de Imaging, Klinisch Fysica met een IT specialisatie of managers die meer willen weten over dit werkveld binnen de Imaging.

[mp-timetable col=”57″ events=”813″ title=”1″ time=”1″ sub-title=”1″ description=”1″ user=”1″ row_height=”70″ font_size=”” increment=”0.5″ view=”tabs” view_sort=”” label=”All Events” hide_label=”0″ hide_hrs=”0″ hide_empty_rows=”1″ group=”0″ disable_event_url=”0″ text_align=”center” text_align_vertical=”default” table_layout=”” id=”” custom_class=”” responsive=”1″]
[mp-timetable col=”57,96″ events=”66″ title=”0″ time=”1″ sub-title=”1″ description=”1″ user=”1″ row_height=”55″ font_size=”” increment=”0.25″ view=”dropdown_list” view_sort=”1″ label=”All Events” hide_label=”0″ hide_hrs=”1″ hide_empty_rows=”1″ group=”0″ disable_event_url=”0″ text_align=”center” text_align_vertical=”default” table_layout=”” id=”” custom_class=”” responsive=”1″]