Over ons
Rembrandt Medical is een distributeur van medische apparatuur in de Benelux. Wij zijn partner van verscheidene firma’s die innovatieve systemen ontwikkelen voor de radiologie en nucleaire geneeskunde. Onze partners zijn: Philips, Iradimed, Ulrich Medical, Imactis en Forimtech

Onze producten en diensten

  • IMACTIS CT-Navigatiesysteem voor puncties en ablaties is de toekomst van puncties op de CT en CBCT(angio). Dit systeem helpt om buiten de bore, met minder controlescans en daarom minder straling, een beter resultaat te behalen met minder complicaties. Daarnaast opent het de weg naar out-of-plane needle trajectories voor lastige puncties.
  • Innovatieve MRI en CT multi-patient rollerpomp injectoren van ULRICH helpen de MBBer om sneller en veiliger contrastinjecties uit te voeren. Spuiteninjectoren moeten gevuld worden, waarom niet direct uit de contrastfles injecteren met een 24uurs rollerpompsysteem? Dit systeem reduceert de kosten van disposables en contrastmiddel en helpt om de door de radiologie gecreëerde afvalberg te verkleinen.
  • FMD van IRADIMED is de eerste slimme MRI detectiepoort die valse alarmen voorkomt. Want magnetisme gerelateerde ongelukken kunnen ernstig zijn en gebeuren helaas nog veel te vaak.  

MRI-patientenmonitoring/bewaking kan nu geheel MRI-safe met de eerste niet-ferromagnetische IC-bewakingsmonitor. De IRADIMED 3880.

  • De MRIDIUM is de eerste MRI-infuuspomp. Deze pomp kan op afstand kan worden bestuurd, want werken met lange infuuslijnen is niet meer van deze tijd en creëert gevaarlijke situaties op de MRI.
  • De FORIMTECH gamma probe is ontwikkeld door wetenschappers bij CERN, deze gamma-probe is niet alleen 3x zo sensitief als andere systemen, maar Forimtech heeft nu ook een Beta-probe ontwikkeld. Dit systeem is daarnaast de fractie van de prijs van een “conventionele probe” en het systeem is daarom zo betaalbaar, dat een gammaprobe nu als disposable kan worden ingezet (herbruik met hele lage kosten kan natuurlijk ook).