RMS Medical Devices
RMS Medical Devices is al meer dan 30 jaar een innovatieve speler binnen de radiologie.
Met een vestiging in Nederland zijn onze product consultants altijd dichtbij. Onze mensen uit de praktijk denken op gelijk niveau met u mee en geven training op maat. Service staat hoog in het vaandel bij onze firma en de interne lijntjes zijn kort.
Als onafhankelijke partner hebben wij keuze uit de meest innovatieve en kwalitatief beste producten.

Binnen de radiologie kunnen wij zodoende een compleet gamma biopsienaalden en drainagecatheters aanbieden alsmede diverse producten voor de interventieradiologie.
Binnen onze separate divisie ‘breast health solutions’ bieden wij naast de HydroMarker ook de nieuwste generatie vacuüm biopsie systemen (VAB): de Mammotome Revolve en de Mammotome Elite.


Op het gebied van AI kan RMS Medical Devices u het volgende bieden:
Middels iCAD ProFound AI bieden wij u een Deep-Learning AI programma dat verdachte laesies detecteert op zowel 2D als Tomosynthesebeelden. iCAD ProFound AI is het enige algoritme dat de prestaties van de radioloog verbetert. Zo neemt sensitiviteit toe met 8% en specificiteit met 7%, tegelijkertijd neemt de leestijd bij Tomo onderzoeken af met 52.7%.


Naast deze Breast Health AI, werd recent ons AI platform verder uitgebreid met Chest / Thoracical Imaging. Onze partnership met Corelinesoft resulteert dan ook in de lancering van AView , de referentie binnen AI-software voor CT-Thorax.

Met 1 low dose, blanco scan geeft het programma een score voor calcificaties in de coronairvaten, een COPD score en natuurlijk Noduledetectie & classificatie.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:


Michaela Allard

michaela@rmsmedicaldevices.nl
+31 6 12351821

Mitch Verhagen

mitch@rmsmedicaldevices.nl
+31 6 83657071

“iCAD ProFound AI is het enige algoritme dat de prestaties van de radioloog verbetert”

-RMS Medical Devices-