Imagine a world without the fear of cancer
Varian is wereldwijd marktleider in het leveren van medische apparatuur en software voor de behandeling van kanker met radiotherapie, radiochirurgie, protonterapie en brachytherapie. Dankzij de samenvoeging met Siemens Healthineers zijn we met de geïntegreerde aanpak van diagnose en behandeling nog beter in staat om de strijd tegen kanker aan te gaan.

De Varian Ethos Therapy

Eén van de producten van Varian wint momenteel snel terrein in Nederland. De Ethos™ Therapy van Varian. Een unieke versneller waarmee online adaptieve radiotherapie wordt gecombineerd met de kracht van AI! Met de Varian Ethos Therapy versneller wordt het mogelijk om binnen 15 minuten een volledige adaptieve workflow te doorlopen. Deze bestaat uit het maken van een CBCT, definiëren van het doelgebied en kritieke organen (AI), berekening van de dosisplanning en het uitvoeren van de bestraling. Met Varian Ethos past u de behandeling aan op de dagelijkse anatomische veranderingen van de patiënt.

Wilt u meer weten over online adaptieve radiotherapie met de Ethos Therapy? Bezoek dan op 7 april om 13.30 uur de interactieve sessie en daaropvolgend de sessie over de veranderende rol van de MBB’er dankzij het gebruik van de Ethos binnen de afdeling Radiotherapie. Bekijk hier het programma voor de Radiotherapie.

Benieuwd wat Varian voor uw organisatie of afdeling kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op: niels.wijdogen@varian.com

“Met de Varian Ethos Therapy versnellers zijn we in staat om bij een grote groep patiënten dagelijks het behandelplan aan te passen op basis van de anatomie van dat moment. Ik verwacht dat deze vorm van adaptieve radiotherapie binnen afzienbare tijd de nieuwe standaard gaat worden”

-Ben Slotman, Amsterdam UMC-