Over ons
Al bijna vijf decennia is Elekta toonaangevend op het gebied van precisiestralingsgeneeskunde. Onze meer dan 4.000 medewerkers wereldwijd zetten zich in om ervoor te zorgen dat iedereen met kanker in de wereld toegang heeft en baat heeft bij nauwkeuriger, gepersonaliseerde radiotherapiebehandelingen. Onze oplossingen voor kankerzorg en hersenaandoeningen zijn op maat gemaakt om de tumor aan te pakken en de patiënt te beschermen.

Elekta MR Linac Unity. “See what you can’t See”

Voor Elekta betekent Precision Radiation Medicine het leveren van wereldwijd toegankelijke, nauwkeurige en gepersonaliseerde bestralingstherapie die gericht is op de tumor en de patiënt beschermt. Door gebruik te maken van de intelligentie van informatiegestuurde zorg, kan onze radiotherapie snel reageren en zich aanpassen aan veranderende tumorvorm, positie en biologie, allemaal binnen een gestroomlijnd behandelplan.

Online adaptieve bestraling bespaart tijd voor uw afdeling maar belangrijker de patient!

Elekta Unity is onze baanbrekende MR-Linac. Het combineert diagnostische kwaliteit MR-beeldvorming met een lineaire versneller om ongekende zichtbaarheid en precisie te leveren. De continue, rijke en actuele inzichten van het systeem in beweging en respons maken echt nauwkeurige en gepersonaliseerde radiotherapie mogelijk.