Professionele en persoonlijke ontwikkeling
Werken aan je persoonlijke ontwikkeling, inspiratie opdoen of je netwerk uitbreiden? Dat kan bij Fontys Pro.
Bekijk de opleidingen en cursussen, events, minicolleges, nieuws of verhalen, passend bij jouw vakgebied.

Fontys Pro: alles voor een leven lang ontwikkelen op één plek

Blijf jij b(l)ij met Fontys Pro Health
Bijblijven is geen keuze, maar een must
In het hedendaagse werkveld ben je nooit uitgeleerd. De ontwikkelingen en vernieuwingen rondom producten, processen en diensten gaan in een rap tempo, dus bijblijven is voor professionals en bedrijven geen keuze meer, maar een must. Alleen zo blijf je wendbaar en weerbaar in deze samenleving vol verandering.

Fontys Pro, voor vooruitdenkers
Je wilt er toe doen. In je werk, voor je bedrijf of organisatie en voor de samenleving. Daarom blijf je je ontwikkelen. Op persoonlijk vlak, maar ook met kennis.
Leren van en met andere professionals. Kennis opdoen in en uit de praktijk, door samen te werken met studenten, medewerkers en het werkveld.
En die kennis is direct toe te passen in je werk. Zo word en blijf je een professional van betekenis. Voor jezelf, voor je werkgever en voor de maatschappij.

Fontys Pro begrijpt dat jouw toekomst niet alleen bepaald wordt door jouw kennis, maar ook door wie je bent, je talenten, interesses en je vaardigheden.
Samen denken en doen we vooruit. Bij Fontys Pro begeleiden we jou hierin. Met kennis op maat, flexibel studeren én met een netwerk op maat.

Dat kan bij Fontys Pro!
Alles samen op één plek voor professionals.

Blijf jij b(l)ij met Fontys Pro Health

-Fontys Paramedische Hogeschool-