KALCIO Healthcare

KALCIO Healthcare helpt u en uw medewerkers om doelen te bereiken en bij te blijven bij de snelle ontwikkelingen in de zorg op het gebied van technologie, nieuwe wet- en regelgeving en de veranderende behoeften van patiënten en cliënten. Onze dienstverlening is gericht op de zorg en gespecialiseerd in ziekenhuiszorg. Wij helpen ziekenhuizen bij het optimaal inrichten van haar processen, zodat zorgprofessionals zich zorgeloos kunnen richten op patiëntenzorg. Ons team is sterk in het optimaliseren van de operationele effectiviteit en de kwaliteit van zorg binnen het ziekenhuis en we richten ons altijd op de “best practice”. Effectief gebruik maken van tijd, zorg-informatisering en medische technologie heeft een centrale focus binnen de oplossingen die KALCIO Healthcare aandraagt.

Interim management, projecten en management development
KALCIO Healthcare biedt de mogelijkheid om tijdelijke leidinggevende en management rollen in te vullen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om vernieuwingsprojecten in Imaging IT, beeldvormende technologie, bouw en verbouw integraal te organiseren.

Al onze kennis en ervaring bieden wij aan in ons management development programma voor leidinggevenden en projectleiders in de zorg.


“Leaders for Better Healthcare”

– KALCIO Healthcare –