Bij Philips kijken we met passie op een andere manier naar radiologie. Vanaf preventie en detectie tot diagnose en bewaking is precisie van essentieel belang. Onze nieuwste innovaties en volledig geïntegreerde oplossingen bestrijken het hele traject van begin tot eind, vergroten het klinische vertrouwen, zorgen voor betere diagnostiek en beantwoorden aan de behoeften van de patiënt en diens verzorgers. 
Efficiëntie is essentieel voor radiologie. Het kan zorgen voor een snellere rapportage van kritieke bevindingen, het opnieuw uitvoeren van scans zoveel mogelijk voorkomen, uniformiteit in de beelden verbeteren, duidelijkere actierapporten voor de verwijzer bieden en de ervaring voor de patiënt verbeteren. Ons portfolio van geïntegreerde workflowoplossingen ondersteunt u bij het koppelen van beeldvormingsworkflows in de hele organisatie om de resultaten voor patiënten en de efficiëntie en werkervaring van radiologen, technologen en beheerders te verbeteren. Het verkrijgen van extra tijd door workflowverbeteringen betekent dat u en uw patiënten elke dag meer tijd hebben.

Smartspeed
De meeste MRI-afdelingen hebben drie prioriteiten: verhoging van productiviteit, de tevredenheid van de patiënt en de tevredenheid van de verwijzend arts. Snelheid die geen invloed heeft op de beeldkwaliteit kan aan deze behoeften voldoen.

Daarom hebben we bij Philips SmartSpeed ontwikkeld. Deze toepassing levert snelle beeldvorming van hoge kwaliteit voor verschillende patiënten. Bijvoorbeeld patiënten die pijn hebben, die moeite hebben om hun adem in te houden tijdens het onderzoek, of die MR-voorwaardelijke implantaten hebben.

Ontdek nu hoe Philips SmartSpeed ook uw MR-afdeling kan helpen met superieure snelle MRI-technologie:

Deze toepassing levert snelle beeldvorming van hoge kwaliteit voor verschillende patiënten